Der berechnete Raum:
b
a
cm
cm
cm
cm
cm
m
Wahl Combifor-System:
Die Wahl der Deckschicht kann die maximale freie Spannweite des Bodens beeinflussen.

Als Leichtbaubodensystem eignet sich eine abschließende Holzschalung (Trockenvariante) hervorragend. Schwalbenschwanzplatten (Duofor-Platten), die direkt mit Sandzement (halbtrocken) veredelt sind, eignen sich hervorragend für einen Leichtbauboden mit Fußbodenheizung.

Aufgrund der Eigenschaften des Spezialträgers reichen beide Deckschichten für die erforderliche Struktursteifigkeit aus. Für noch mehr statische Steifigkeit und größere Spannweiten können Sie eine Betondruckschicht (nass) verwenden.


Länge in mm:
amm
Breite in mm:
bmm
Ist im rechteckigen Raum eine Unterlage / zwischen Stützpunkt / Fundamentbalken vorhanden?
Onderslag ook wel onderslagbalk of soms doorslag genoemd. Een onderslag is een balk (hout of staal) die wordt toegepast om de vrije overspanning van de liggers te verkleinen.

Is er één van genoemde ondersteuning aanwezig in de ruimte (dwarsrichting van de overspanningsrichting), waardoor de nieuwe liggers ondersteund kunnen worden, zijn er andere overspanningen mogelijk.
Extra Komfort (Steifigkeit):
De basisvariant van de Combifor systeemvloer is "Comfort". Dit is de standaard toepassing, eventueel kunt u kiezen voor een extra stijve vloer "Comfort Plus". Hierdoor zal de hart-op-hartafstand van de liggers worden verkleind. Dit heeft het meeste invloed bij de keuze Droog of Semi-droog.
Thermisch comfort (Rc-waarde m² K/W):
ltlHelp5
Kriechluke
Het aangeven voor een toepassing van een kruipluik is hoofdzakelijk van belang bij de droge of semi-droge variant. Dan wordt er rekening gehouden met een raveling om het kruipluik en de topvloer extra te ondersteunen (ligger en raveelbeugels).

One moment please...