Over ons

En 2001, en tant que société néerlandaise et fabricant de Duofor® Plaques à queue d'aronde, nous avons développé des systèmes et des solutions de planchers uniques.  
Duofor® plaques à queue d'aronde est différente en termes de qualité, de fiabilité et nous, en tant que fabricant avec une large gamme d'expertise.  

Service & ondersteuning

Of u nu architect, opdrachtgever, aannemer of projectontwikkelaar bent: als kennispartner bieden wij alle stakeholders, van implementatie tot realisatie, advies over onze vloersystemen en isolatieproducten. Wij denken met u mee over de juiste aanpak om tot de beste oplossing voor uw renovatie- of nieuwbouwproject te komen. Met andere woorden ‘met onze kennis stellen wij de klant centraal’.

Technische kennis

Wij verzorgen constructieve-, thermische-, geluid- en brandwerende berekeningen van de geselecteerde vloeroplossing en/of bestekteksten, legplannen en calculaties. Indien nodig bezoeken wij de (project)locatie. Ook helpen wij u graag verder met systeem gerelateerde vragen wanneer het gaat over Wetkwaliteitsborging, subsidieregelingen, BENG, duurzaam bouwen en aansluiting op het bouwbesluit. 

Verkooppunten

Met de solide basis van veel voorraadhoudende verkooppunten in binnen- en buitenland, heeft u altijd de beschikking over de kwalitatief hoogwaardige producten van Duofor bij u in de buurt. Kijk voor verkooppunten op de dealerpagina van onze site. 

Duurzaamheid

Bij verantwoord ondernemen dragen wij, met het oog op de toekomst, ons steentje bij. Dit doen wij door te werken met materialen die worden geproduceerd van gerecycled materiaal en systemen die herbruikbaar zijn. Daarnaast kijken we ook samen met onze partners naar de ‘footprint’ die wij achter laten en hoe we deze meer en meer duurzamer kunnen maken.  

Euro-Mat

Duofor b.v. is lid van Euro-Mat. Euro-Mat is een platform met 21 leden, 7.900 verkooppunten in 23 landen. Dit samenwerkingsverband verbindt fabrikanten, leveranciers en bouwmaterialenhandelaren in heel Europa.

Training

Duofor geeft praktijkgerichte trainingen voor professionals in de bouw. De trainingen kunnen verschillen per product. De trainingen kunnen worden gegeven op locatie, bijvoorbeeld bij u in de groothandel. Wilt u als bouwmaterialenhandel ook een training organiseren? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!
One moment please...